Steam Hesabınızın Değerini Öğrenin

steamkütüphane

Steam, binlerce oyunu bir arada bulunduran bir oyuncu platformudur. Bu platform aracılığıyla oyuncular bilgisayarları için oyunları koleksiyonlarına birer birer ekleyebilecekler ve oyunların tadını çıkaracaklar. Kimi zaman bu Steam hesaplarının da satışının yapıldığını görmektesinizdir. Peki, Steam hesabının değerini nasıl öğrenebiliriz? Steam Calculator olarak karşımıza çıkan site ile Steam hesabınızın değerini öğrenin. Fazlasıyla basit olduğu gibi gerçeğe en yakın sonuçları elde etmemize neden olan bir web sitesi aracılığıyla hesap değerini öğrenebiliriz.

Steam Hesabınızın Değerini Öğrenin

Steam Hesabımın Değeri Nasıl Öğrenilir?

Bunun için ilk olarak SteamCalculator sitesine girmeliyiz. Bunun ardından karşımıza 2 farklı yol çıkmaktadır. Steam ID ya da profil linkimizi belirtilen kutucuğa yazarak gerekli bilgileri öğrenebilir ya da yeşil kutucuk yardımıyla Steam profilinize giriş yaparak direk hesabınızın değerlerine ulaşabilirsiniz.

Yukarıda belirttiğimiz adres sayesinde Steam hesabınızın değerini öğrenin ve hesabınızı en doğru fiyata satarak kazanç elde etmeye başlayın. Bu web sitesinde Steam hesabının kullanılma süresi, profil seviyesi, oyun sayısı ve bu oyunların değerleri, envanterinizde bulunan eşyaların fiyatları ve diğer birçok etmeni de kattığını belirtmemizde fayda var.